Vacatures regio kaart
Deel de vacature landkaart met vrienden!

Over Vacaturelandkaart.nl

De Vacature landkaart toont real-time de meest actuele vacatures die zijn geplaatst op Twitter. Hierdoor vindt u veel meer maar vooral ook sneller vacatures bij u in de buurt dan wanneer u vacature sites af zou gaan. Voor de grote vacature sites, zoals Monsterboarrd en Nationale Vacaturebank, dienen bedrijven flink te betalen. Hierdoor treft u zeker niet alle vacatures die er zijn. Omdat de grote vacature sites hun vacatures ook op Twitter plaatsen, treft u deze vacatures eenvoudig ook op Vacaturelandkaart.nl . Het voordeel van de vacature landkaart is dat u echter OOK vacatures vindt die elders zijn geplaatst, bijvoorbeeld door bedrijven zelf of de kleinere of gespecialiseerde werving en selectie bureaus.

Kortom... Op Vacaturelandkaart.nl vindt u real-time de meest actuele vacatures door heel Nederland, bij u in de omgeving.

Ontwikkeld door Yoctervacature landkaart ontwikkelaar

Vacaturelandkaart.nl is ontwikkeld door Yocter, Social Media Innovator. Yocter is een gespecialiseerd social media bedrijf dat social media toepassingen bedenkt en ontwikkelt. Zowel oplossingen op maat als tools in eigen beheer. Vacaturelandkaart.nl is een typisch product zoals Yocter dit graag ziet. De kracht van social media gebruiken om een toegankelijke en bruikbare toepassing te maken.

De icoontjes gebruikt in de kaart zijn afkomstig van Map Icons

© 2011 - 2019 Yocter - Social Media Innovator. Vacatures zijn afkomstig van publiek geplaatste tweets in Twitter. Kijk ook eens op Leuke dingen doen, Laatste lokaal nieuws, Jobs Belgie.