Vacatures regio kaart
Deel de vacature landkaart met vrienden!

Uw vacature ook op de kaart?

nieuwe vacatures Vacatures worden volledig automatisch op de kaart gezet. Het enige wat u dient te doen, is uw vacature via Twitter te publiceren. Daarbij is het van belang dat u een link naar de vacature in uw tweet vermeldt en in uw vacature een plaatsnaam noemt. Immers, zonder plaatsnaam kunnen we de vacature niet op de kaart zetten. Een provincie is daarmee niet voldoende. Mensen gebruiken de Vacature landkaart namelijk om een vacature/baan in een bepaalde straal van hun woonplaats te vinden. Een vacature met alleen een provincie of bijvoorbeeld omschreven als "Door heel Nederland" worden daarom ook genegeerd.

Vacatures plaatsen via Twitter

  1. Plaats uw vacature op Twitter.
  2. Vermeld de hashtag '#vacature' in uw bericht.
  3. Vermeld de plaatsnaam met een # in uw bericht.
    Bij voorkeur als hashtag (bv #amsterdam , mogelijk maar minder succesvol zonder: Den Haag).
  4. Plaats een (short)link naar de volledige vacature.
Bijvoorbeeld:
"Nieuwe #vacature: Account manager bij Een Bedrijf BV, fulltime in #Amersfoort. Zie: http://bit.ly/eenlink "De vacature zal worden gescreend of aan alle eisen wordt voldaan en of mogelijk de vacature al via een ander Twitter bericht op de kaart is gekomen.

Vacatures laten opvallen

Het is mogelijk uw vacatures extra te laten opvallen. Uw Twitter account zal dan op een aparte wijze worden gekoppeld en zullen uw vacatures extra opvallen op de Vacature landkaart. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met Yocter, de ontwikkelaar van de Vacature landkaart.

Uw eigen vacature landkaart?

Wilt u zelf een eigen vacature landkaart op uw website? Bijvoorbeeld als u een groot bedrijf bent met veel vacatures door heel Nederland of als werving- en selectie bureau? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op met Yocter, de ontwikkelaar van de Vacature landkaart.
© 2011 - 2019 Yocter - Social Media Innovator. Vacatures zijn afkomstig van publiek geplaatste tweets in Twitter. Kijk ook eens op Leuke dingen doen, Laatste lokaal nieuws, Jobs Belgie.